Blå Hallen!


Bildbomb från i onsdags när vi var i Blå Hallen!

Det var kul :)

( Bilderna  är skamligt stulna från Marisa, hon var den enda som sprang omkring med kamera typ haha<3)


Nationella

Hade ju förresten Nationella i Engelska idag! Både läsförståelse och hörförståelse. Men det gick bra tror jag, eller haha ganska i allafall!  När 2/3 av hörförståelse-delen hade gått typ försvann min hjärna och jag bara satt där, sen fick jag panik när jag fattade att dem redan läst upp typ 2 saker som jag skulle kryssa i, haha det var lite fasil, sen kunde jag inte koncentrera mig efter de, så de blev nog lite fel på slutet, menmen! Sånt händer.



Tog en bild när mamma och jag stannade vid hennes jobb, blåste en del men solen var lovely!<3



07.43

Åh, smartass jag är.. Gick upp kl 05.45 för att jag ville ha tid på mig innan nationella provet i engelska kl 8. Mne osäker som jag blir på allt som har med tider att göra, haha, så smsar jag Cecilia och frågar när vi börjar. Då får jag veta att vi börjar halv 9. Jag kunde ju ha sovit en halvtimme längre i så fall! Så sämst.

Åker till mamma idag efter skolan, det ska bli skönt! Hon kommer och hämtar mig i uppsala så ska vi kolla på klänningar till balen och lite sånt, så får man åka bil hem sen! Trevligt trevligt!
Ska väl föröka skriva lite mer här i helgen, haha jag är sämst på att blogga, men jag ska försöka bättra mig!


Film är kul

Typ.
Glor på någon film på tv och käkar lite godis från igår. Är sjukt trött! Så va de skola i morgon.. Usch! Så jobbigt!

Drömma suger

Att drömma suger! Har jag kommit fram till. Är det en mardröm är det bara jättehemskt och jobbig ju, och är det en bra dröm så vill mna inte att den ska ta slut, men de gör den alltid ändå, eller hur?


Var med Kristofer hela dagen typ, skulle ha färgat håret men orkade inte nu haha, så jag får göra det i morgon i stället!

Nu har jag inget att skriva om ;)

Wooow

Jag är sjukt duktig som skriver 2 dagar i rad ;) Kom nyss hem efter ännu några (MÅNGA) timmar på stan, denna dag med Kristofer. Hittade inte ett piss till på onsdag, vet verkligen inte vad jag ska ha på mig på onsdag, men det får kanske bli mina nya svarta jeans och converse och någon tröja bara.. Usch! Det gör mig så stressad!

Awesome bild från Olivia's födelsedag<3

Aktiv blogg!

Jätteaktiv blogg jag har!! Haha not, Jaja.. Har nyss kommit hem från en shoppingrunda på stan med Lovisa och Daniel! Hittade ett par skitsnygga stövlar! Nomnom

JAG ÄR HUNGRIG!

RSS 2.0