IKEA

Eh! Va på Ikea idag, köpta jättejättemycket! Så när vi nästan va klara så slutade deras kortgrejjer fungera, så man kunde inte betala om man inte hade kontanter eller typ ikeakort! Så vi va där i typ 45 min-1 h nånting extra! XD Jätte jobbigt. Åh, men vi fick hjälp av världens snyggaste kille!!!! 8D

Så nu sitter jag hemma och gör ingenting. Åt nyss nudlar och räkor och grönsaker :) Jättegott!!!!

Bai<3

Myskväll :)

Tjenatjena! :P Kom nyss hem från en lång runda på stan med Ann (som jag bor hos). Har handlat massa böcker, godis, mat, en router, hyrt film och så :) Så nu ska det bli god mat och myskväll!


Hyrde filmen Kick-Ass :) *tönt* som inte har sett den :P haha, hoppas den är bra i allafall.




Jag skriver aldrig något intressant här känner jag. Men jag har inget att säga ju xD Nångång ska jag förklara min boende-situation :P De kanske är intressant eller något.. JAJA!


Heida!<3

Sommar

v


Haha! Hittade en gammal bild på mej från i sommras! (Jag svankar massa på bilden, däför ser min mage stor ut) Jag och Catriona var ute och fotade i obsan typ haha, de var mysigt :)<3




Här är en annan bild från i sommras, innan skolavslutningen var det typ och vi var på djurgården och grillade och så, HAHA! Tim och Olof var det typ (2 killar i min klass) Hade med sig en engångsgrill och dem ville ju inte sälla den på gräset så dem hittade en ''järn''brunn typ och ställde den där, och så grillade dem lite. Sen bestämde dem sig ändå för att flytta grillen till grusvägen. Så vi lyfter grillen och upptäcket att brunnen inte var gjord utav järn utan plast och det var et jättestort hål i den för den hade smält! Hahaha

Blä

Åhhh  Jag blir så trött på folk.

Hemma från mässan!

 

Åhhh! Var på gymnasiemässan idag, såg 4 personer som hade moon boots! Sååå fina dem var<3 MEN! Ingen vill ge mej ett par, och jag har inte råd själv ju, men så precis nu är det en tjej som har köpt ett par andra skoar av mej, så jag kommer ha ca 600 kr. Då tycker jag att någon kan ge mej 700 kr i julklapp så ahr jag råd!<333  Vill så gääärna ha dem!<3

 

Som jag sa så var vi på mässan idag och vi sprang runt överallt och fick information. Jag har nog kommit fram till en skola jag vill gå på i alla fall. Känns ju skönt, men om man inte kommer in där då?? Det är ju klart man måste ha fler val, men jag ahr ingen som helst aning om vad jag ska välja. De suger ju lite.. Jaja! Jag kommer nog på något.


Igår fick jag sjunga för 2 av mina musiklärare och nu ska jag sjunga All I want for christmas is you (or Moon boots) i kyrkan på julavslutningen :) Ganska läskigt, men kul också!


Ba!i!i<3

MOONBOOTS

MOONBOOTSMOONBOOTSMOONBOOTSMOONBOOTSMOONBOOTSMOONBOOTSMOONBOOTSMOONBOOTS

SÅ JÄVLA ORÄTTVIST! :( Jag kom nyss hem till pappa och i hallen står ett par sprillans nya Moonboots! Moa, min låtssassyster hade tydligen fått dem av sin pappa. Men dem är så dyra och av pappa kommer jag verkligen inte få några. Det är vad jag önskar mej i julklapp! :( Kan inte någon snäll själ köpa dem åt mej?? :(  AAAH!?!??!!    MÅSTE HA DEM!! NUUU!!!     kan inte köpa dem själv heller, för jag är verkligen pank! Men om alla i min familj ger mej 200kr/100kr beroende på vem det är, har jag råd. Snällasnällasnälla!  


ALL I WANT FOR CHRISTMAS! :(



Kom nyss hem

Hejsan! Kom nyss hem, och äter nu lite rester och kollar på tv med Lovisa! :) Hon ska sen gå på sin kör och min pappa kommer och hämtar mej vid halv 7 så ska jag åka med honom till saltsjöbaden och vara där till i morgon :)




Jeffree Star här nedanför! Han är så jäklans snygg *w*<3     (Tycker säkert ingen annan HAHA) :P




Bais!<3

Morgon

Nu när jag kollade bloggen på morgonen hade Cecilia fixat den lite! De blev jätte bra tycker jag :) Hon är jättesnäll som hjälper mej, för jag failar starkt annars :P Haha! Så nu sitter jag och äter lite frukost och kollar på tv. Börjar inte förren 10 idag. Härligt!!!





Hejdå!<3 

Kväll

Om 10 minuter börjar Greys :) Yeeaah! Duschade nyss och sitter nu i morgonrock i soffan. Suupermyyysiigt :P<3



Åhh   Sommaren var mysiiig<3





Men jag måste säga det också, att jag gillar vintern med! :) och om typ en månad så är det jul! Jättemysigt! <3



Heydå!<3

Tvungen att säga

Jag vill också vara liten och snygg! :< Alla är så små och smala, och är man seriöst kort och lite småknubbig gör de inget, för då ser man ju ändå oftast bara gullig ut! Alla går omkring och klagar på att dem vill vara längre. Själv får jag komplimanger för att vara så lång. Nej, jag är inte SUPERLÅNG! Men jag är ändå ca 176 cm. och de är längre än typ alla jag umgås med. Jag är heller inte särskilt smal. Jag är inte tjock! Men jag är kraftigt byggd. Stora lår, lite breda axlar, stort byggd helt enkelt. Folk som inte ser ut som jag förstår verkligen inte. när man säger hej till folk och får en kram, får man höra att det är så himla mysigt att krama någon som är längre och större än en själv. Jag fattar precis vad dem menar! Men jag vill seriöst inte höra det! Jag vet att jag är lång, och så, och jag HATAR det! Jag menar, det är jättemysigt att krama någon som är större än en själv. Jag vet 2 personer som är större än mej och som jag kramar. Mitt ex och min pappa. Ha..   Ha..  Okej om man har värsta modellkroppen eller helt enkelt är väldigt smal och snygg och är nästan 180 cm. Men när man helt enkelt bara är stor är det bara så jävla jobbigt. Alla bara kommenterar att jag är lång och stor hela tiden! Det är verkligen inte roligt. Även om dem inte menar något negativt, utan bara är avundsjuka på min längd. Jag skulle gärna byta!



Förlåt. Var bara tvungen att få ur mej det. Det är säkert helt osammanhängande.

Hejdå

Hemma

ÅH! Idag kom min mobilladdare från mamma som jag glömde hos henne! Så nu ligger mobilen på laddning. Själv kollar jag på Top Model, kom nyss hem :)




Grrr.. så snygg bild på mej! Men men jag älskar tröjan, från Monki! :) En oversizetröja som är typ stickad, Jätte snygg med ett midjeskärp.<3



I morgon har vi sovmorgon ändå till 10! Så skönt det ska bli, och då ska vi typ bara sitta framför datorerna och kolla på gymnasiegrejs ;) Usch, men jag är jätte nervös inför hela grejen! har ingen aning om vad jag vill gå, var jag vill gå eller nånting! Inte kul, inte kul..!

Det är lite synd ändå med temadagarna, för vi missar musiklektionerna! Som jag älskar :P (går musikprofil) Just nu håller vi på med lite Soullåtar och jag sjunger Alicia Keys If I aint got you. Vill fortsätta på den ju, men de får helt enkelt vänta till nästa vecka! Jag får träna själv här hemma vid pianot helt enkelt :)

Herrå!<3

Morgon

Godmorgon! :) Hade sovmorgon idag till 9! Väldigt skönt när man i vanliga fall börjar 8 varje dag, hehe! Så ni sitter jag här och slötittar på tv och ska gå till skolan om en stund. Åh, och jag gick nyss in och kollade Facebook, och såg Cecilias nya modellbilder! Så himla fin hon är! :) Så jag snodde en bild och tänker lägga ut den här!


Här är min favorit bild på henne, hon är så jäkla duktig! :)

Modell: Cecilia Keve  (Bild skamligt stulen av henne)<3




Hejdå!<3

Desperate!

Woho! Nu börjar snart Desperate Housewifes! :)  Min favvo är lätt Eva Longoria! Hon är så sjukt söt :)<3




Just nu är det typ I form med Anna Anka på tv, usch! :P Hahaha Hatar Anna Anka. Hon är läskig!!




LOREAL




BECAUSE YOUR UGLY WITHOUT IT



haha!  Hejdå<3

OH NO!

Åhhhhh...  Jag hade nyss skrivit ett jätte långt bra inlägg, och så bara försvann allt! Så irriterande.. jag orkar inte skriva om allt. Haha :P

Onsdag, torsdag och fredag har vi temadagar i skolan och vi ska bl.a gå på gymnasiemässan :) Det ska bli hmm.. intressant!


Här nedan är en bild på mej från i lördags då jag precis satt i mina dreads, som jag dock tog ut igår!




Baai

Ny blogg

Hejsan! Nu har jag en ny blogg då min förra var inaktiv. Den är inte så himla fin ännu, men ska så snabbt som möjligt fixas till av min vän Cecilia. Då jag ännu inte är så bra på detta. Bloggen kommer att handla om allt möjligt. Min vardag, musik, smink m.m. och så har jag ju såklart mina mål.

  1. Gå ner i vikt
  2. Sluta slösa pengar
  3. Klara skolan
  4. Och till sist, mitt hemliga mål, som ni inte får veta förren målet är uppfyllt.
Hejsvejs!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0